Jelmer bij Navigators en de Happening

Hallo allemaal,

Velen van jullie weten dat ik sinds 2017 als stafwerker betrokken ben bij Navigators, met het prachtige doel om bij te dragen aan het maken van discipelen onder studenten.

Natuurlijk stuur ik vanuit dit werk nieuwsbrieven. Maar omdat die niet zo vaak uitkomen, en ook niet iedereen die ontvangt, leek het me een goed idee om een blog bij te houden over mijn werkzaamheden bij de Happening (en de rest van Navigators). Hier zal ik korte verhalen plaatsen, van dingen die zijn gebeurd tijdens het werk, of wat me bezig houdt. Simpelweg om jullie wat dichter bij het werkveld te betrekken.

Mijn eerste nieuwsbrief… Gemist?
Laat het me weten!

Als je ook de nieuwsbrief krijgt, zal je misschien een aantal dingen dubbel lezen. Ik zal natuurlijk proberen echt nieuwe dingen te vertellen in de nieuwsbrief. En de berichtjes hier zal ik proberen kort te houden. Maar sommige dingen zijn nou eenmaal zo belangrijk, bijzonder of ingrijpend, die moeten gewoon meerdere keren gedeeld worden!

En lees je dit en denk je: “ik wil ook wel die nieuwsbrief ontvangen!” ? Laat het weten, dan zet ik je direct op de mailinglist!

Voor nu: het focusweekend staat voor de deur… Een conferentie van Navigators, met zo’n 1200 studenten. Samen God groot maken en leren over en van Hem en elkaar. Daarover later meer!

Jelmer

Deel met je vrienden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.